Länk till Newmanbil AB Länk till Laholms Bilaffär Länk till KB däckcenter

Om Kronobergs Bilaffär

Hos oss på Kronobergs Bil i Växjö, Ljungby, Älmhult och på Laholms bilaffär hittar du ett av marknadens bredaste och starkaste sortiment av bilar. Våra nybilsmärken är Opel, Honda, Suzuki, Opel transportbil, Fiat transportbil och Isuzu. Dessutom kan du som kund hitta märkena Can-am och Sea-Doo för ett brett och varierat utbud. Vi erbjuder service på märken som Honda, Opel, Suzuki,  Saab, Fiat, Chevrolet, Isuzu, Can-am och Sea-doo. Vi samarbetar med Newmanbil AB i Hässleholm som ingår i samma koncern som Kronobergs Bil AB, där även Kia och Subaru erbjuds.

Du kan läsa allt om alla tjänster vi har för dig. Vi erbjuder bra finansiering på ditt bilköp, konkurrenskraftiga priser på både verkstadsarbeten och reservdelar, en förmånlig bilförsäkring samt Kronobergskortet som gör ditt bilägande billigare.

Nybilsmärken på våra anläggningar

Växjö: Opel, Opel Transport, Honda, Suzuki, Fiat transport och Isuzu.

Älmhult: Opel, Opel Transport och Honda

Ljungby: Opel, Opel Transport och Isuzu

Laholm: Honda och Suzuki

Newmanbil:  Opel, Opel Transport, Honda, Subaru, Kia och Isuzu

Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta dig som kund i fokus för att överträffa dina förväntningar.

Växjö

Älmhult