Länk till Newmanbil AB Länk till Laholms Bilaffär

Jobba hos oss

Marknadsförare FB annons 7df

 

 

 

 

Är du personen som vi söker till vårt team?

På Kronobergs Bilaffär i Växjö har vi som målsättning att leverera högklassiga produkter som alltid överträffar våra kunders förväntningar. Inför hösten söker vi dig som är en kreativ person med inriktning på ekonomi som vill arbeta i en varierande roll inom marknadsföring. Är du personen vi söker till vårt starka team?

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter blir att planera digitala och traditionella medier för att utveckla dessa kanaler på bästa sätt. Du kommer att ansvara över marknadskommunikationen på våra tre anläggningar i Växjö, Ljungby och Älmhult samt Newmanbil i Hässleholm, som ingår i samma koncern. I ditt arbete hos oss kommer du utveckla nyhetsbrev, följa upp utskick och kampanjer med målet att uppfylla de krav som ställs från respektive bilmärke. I din roll hos oss svarar du i växeln, konterar och hanterar fakturor som avser marknadsföring samt reklam.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en driven och positiv person som är van vid att arbeta under eget ansvar. Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter, är strukturerad och har lätt för att samarbeta i grupp. Kunskap i Photoshop, InDesign och tidigare erfarenhet av marknadsföring är meriterande för tjänsten.

Låter det här intressant?
Vi söker en medarbetare till vår marknadsavdelning omgående så skicka in ditt CV redan idag. Skicka din ansökan med ditt CV märkt ”Marknadsförare” till jobb@kronobergsbil.se

Sista dagen för ansökan: 2017-09-25.