Länk till Newmanbil AB Länk till Laholms Bilaffär

Jobba hos oss

Är du personen som vi söker?

Servicerådgivare

AB Kronobergs Bilaffär i Växjö söker servicerådgivare.

 

Servicerådgivare

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att; boka in kunder, ta emot kundens bil, prissätta utfört arbete och slutligen förklara det utförda arbetet för kunden i samband med utlämning av kundens bil. Du kommer även att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer, fakturera och vägleda kunderna i sina beslut. Utöver ditt personliga kundbemötande är datorn och dess system dina främsta arbetsverktyg.

Vi söker dig som har bra bemötande, innehar en förmåga att bibehålla hög servicenivå i stressiga situationer samt tidigare erfarenhet i serviceyrket. Du ska ha god datorkunskap och lätt för att lära dig nya IT-system. Har du tidigare erfarenheter i bilbranschens eftermarknad är detta meriterande.

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-20

Maila din ansökan märkt eller servicerådgivare till Jobb@kronobergsbil.se

Kontakta 0470-719128 om du har några frågor

Hos oss på Kronobergs Bil i Växjö, Ljungby, Älmhult och på Laholms bilaffär hittar du ett av marknadens bredaste och starkaste sortiment av bilar.

Våra nybilsmärken är Opel, Honda, Suzuki, Opel transportbil, Fiat transportbil och Isuzu Pickup. Dessutom erbjuder vi nu märkena Can-am och Sea-Doo för ett mer varierat utbud. Vi erbjuder service på märken som Honda, Opel, Suzuki, Jeep, Saab, Fiat, Chevrolet, Can-am och Sea-doo. Vi samarbetar med Newmanbil i Hässleholm som även erbjuder Kia och Subaru.

Bilförsäljare

Bilförsäljare sökes till Älmhult

Kronobergs Bilaffär AB

Du kommer att sälja nya Opel, Honda och begagnade bilar.

Bor du i Älmhult eller i närområdet så är du extra intressant..

Du vill sälja, är bilintresserad, bra på relationer, ser nya möjligheter

och vill pröva nya vägar till framgång.

Maila din ansökan märkt Bilförsäljare/Älmhult och CV till:

jobb@kronobergsbil.se