Länk till Newmanbil AB Länk till Laholms Bilaffär Länk till KB däckcenter

Jobba hos oss

Vi söker kundmottagare/servicerådgivare till Växjö och Älmhult 

AB Kronobergs Bilaffär är en känd och väletablerad återförsäljare av Honda, Opel, Suzuki, Isuzu, Fiat. Vi har försäljningsställen i Ljungby, Älmhult, Hässleholm och Laholm. Vi satsar fortsatt offensivt mot en bibehållen topposition på marknaden. Vi söker nu medarbetare till Växjö och Älmhult.

Du kommer att få jobba i ett positivt arbetslag, mot högt ställda mål på tillgänglighet, kvalité och service….Att vara servicerådgivare hos oss innebär att du ansvarar för hela serviceprocessen från det att kunden kommer och bokar sin service/reparation fram till återlämning av deras bil och uppföljning därefter.

Vi söker dig som:

  • Är serviceinriktad, prestigelös och flexibel i ditt förhållningssätt och förstår vikten att hela tiden sätta kunden in centrum.
  • Har ett utpräglat ordningssinne och är tydlig i din kommunikation.
  • Är glad, utåtriktad, flexibel, noggrann och har lätt för att samarbeta.
  • Har god datavana.
  • Har teknisk kunskap om bilar.

Som kundmottagare/servicerådgivare hos oss får du en stimulerande och utmanande roll. Du får möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och därigenom kommer ditt arbete att bidra till företagets framgång.

Mejla din ansökan senast 2018-09-16 till jobb@kronobergsbil.se märkt ”Växjö” alternativt ”Älmhult”. Kontakta Anders Karlsson på 0470-71 91 28 om du har några frågor.

Välkommen med din ansökan.

 

 

Vi söker en däckansvarig till vår anläggning i Växjö

AB Kronobergs Bilaffär är en känd och väletablerad återförsäljare av Honda, Opel, Suzuki, Isuzu, Fiat med 55 st anställda. Vi har försäljningsställen i Ljungby, Älmhult, Hässleholm och Laholm. Vi satsar fortsatt offensivt mot en bibehållen topposition på marknaden. Vi söker nu en kompetent och engagerad medarbetare till Växjö.

Du kommer att få jobba i ett positivt arbetslag, mot högt ställda mål på tillgänglighet, kvalité och service….Att vara däckansvarig hos oss innebär att du ansvarar för hela däckanläggningen från försäljning och inköp till att leda dina medarbetare samt att vara delaktig i den dagliga driften.

Vi söker dig som:

  • Är serviceinriktad, prestigelös och flexibel i ditt förhållningssätt och förstår vikten att hela tiden sätta kunden in centrum.
  • Har ett utpräglat ordningssinne och är tydlig i din kommunikation.
  • Är glad, utåtriktad, flexibel, noggrann och har lätt för att samarbeta.
  • Har god datavana.
  • Har erfarenhet av däckbranchen.

Som däckansvarig hos oss får du en stimulerande och utmanande roll. Du får möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och därigenom kommer ditt arbete att bidra till företagets framgång.

Mejla din ansökan senast 2018-09-09 till jobb@kronobergsbil.se märkt ”Däckansvarig”. Kontakta Anders Karlsson på 0470-71 91 28 om du har några frågor.

Välkommen med din ansökan.

Spontanansökan...

Vi söker alltid efter medarbetare som gillar att sälja, inspirera kunder och medarbetare samt vill bidra till att göra vår anläggning ännu bättre – varje dag. Du har en hög social förmåga, ett utpräglat servicetänk och gillar att arbeta i ett högt tempo. Ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor.

Oavsett om vi har en ledig tjänst eller ej för tillfället, är du välkommen med en spontanansökan. Några enkla rader om dig själv med referenser mejlar du till jobb@kronobergsbil.se märkt ”spontanansökan”.