Länk till Newmanbil AB Länk till Laholms Bilaffär

Nya Suzuki Swift -Bäst i TEST!

Nu finns nya Swiften tillgänglig för provkörning!

Nu finns demobilen tillgänglig hos oss i Växjö , välkommen in för provkörning och finansieringsförslag!

Pris från: 139.900:-

 

 

 

Lika körglad som någonsin och sprängfylld med ny säkerhetsteknik

Nya Swift tar körglädjen mot nya höjder. De avancerade säkerhetssystemen, fyrhjulsdrift och Suzukis smarthybrid-system som tillval, gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen. Med en både djärv som kraftfull design är Swift alltigenom en ny bil. Byggd på år av succé och dessutom testvinnare av Teknikens världs stora småbilstest.

Mångfald, jämlikhet och ännu mer sport!

Suzukis nya lättviktsplattform innebär att vikten minskats med cirka 120 kg för en bättre ekonomi och körupplevelse. Det sportiga intrycket har förstärkts med en bredare och lägre design. Bakom ratten erbjuder nya Swift en förbättrad rymd. Den nya D-formade ratten fulländar upplevelsen för föraren. Swift ger ren körglädje på 
384 effektiva cm.

Säkerhet är en demokratisk rättighet!

I nya Swift är autobroms och adaptiv farthållare (Radar Brake Support) standard. I Inclusive-paketet ingår dessutom helljusassistent samt filbytes- och trötthetsvarnare, ett säkerhetssystem (Dual Sensor Brake Support) byggt på samverkan mellan kamera, laser och radar. I kombination med den nya plattformen erbjuds därmed högsta tänkbara säkerhet för förare, passagerare och medtrafikanter.

Ropen skalla – fyrhjulsfrift åt alla!

Nya Swift går att få med AllGrip Auto, Suzukis viskokopplade 4×4-system. I händelse av att framhjulen tappar greppet, fördelas automatiskt vridmomentet till fram- respektive bakhjul. En omställning som sker blixtsnabbt och som ger maximalt väggrepp – med fortsatt god bränsleekonomi.

18582235_1221607191282263_478424730413284948_nNya Suzuki swift prislista